|

Miss Indonesia, Astrid Ellena anak luar nikah?

Sebelum ini, Miss Indonesia ini telah pun mempunya konflik antara beliau dan ayahnya.

Walau bagaimanapun, versi berbeza kali ini didedahkan oleh kekasihnya, Donny Laimena. Menurut Donny, Ellena agak dijaga ibunya, Linda Campbell daripada bapanya, kerana mereka telah bercerai pada tahun 1987. Manakala Ellena dilahirkan pada tahun 1990, beliau dilahirkan tiga tahun selepas ibu bapanya bercerai.
"Fredrich Yunadi juga telah diceraikan oleh isterinya, yang juga ibunya Ellen. Itu adalah pada tahun 1987, manakala masalah adalah bahawa Ellen dilahirkan pada tahun 1990," Donny berkata ketika mengadakan sidang akhbar di Hotel Pullman, Jakarta Pusat, Sabtu (2012/2/4).
Untuk mengukuhkan kenyataan beliau Donny menunjukkan bukti salinan sijil perceraian ibu bapa Ellen dalam sidang akhbar. Bukti juga telah dipecahkan pernytaaan tersbeut Fredirich bapa, yang telah disebut bahawa jika dia telah putus hubungan dengan Ellen, kerana berjalan dengan Donny.

infospesial.net


Share/Bookmark
Posted by Admin Padang Temusu on 2:17 PM. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 comments for "Miss Indonesia, Astrid Ellena anak luar nikah?"

Leave a reply

Blogged.my