|

(Gambar & Video) Aktivis FEMEN sanggup dedahkan payudara dibawah suhu -22C

MOSCOW, Rusia - Tiga aktivis pergerakan hak wanita, FEMEN dari Ukraine sanggup mendedahkan payudara mereka semasa melakukan tunjuk perasaan dalam suasana sejuk melampau di depan ibu pejabat syarikat gergasi gas semula jadi Gazprom di sini semalam.

Mereka yang hanya memakai seluar panjang mendedahkan payudara sambil memegang poster yang mengandungi mesej mengutuk tindakan syarikat Gazprom.

Ketiga-tiga wanita itu mendedahkan payudara semasa suhu mencecah -22 darjah Celsius.
Salah satu poster itu mengandungi mesej yang menyamakan Ketua Pegawai Eksekutif Gazprom, Alexei Miller dengan ketua polis rahsia pada zaman pemerintahan pemimpin Adolf Hitler di Jerman, Heinrich Mueller.

Tunjuk perasaan itu dibuat kerana Ukraine dan Rusia gagal mencapai penyelesaian berhubung harga gas sejak beberapa bulan lalu.

Namun, ketiga-tiga wanita itu diusir keluar dari ibu pejabat tersebut oleh kakitangan lelaki syarikat Gazprom.

- AgensiShare/Bookmark
Posted by Admin Padang Temusu on 10:59 AM. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

3 comments for "(Gambar & Video) Aktivis FEMEN sanggup dedahkan payudara dibawah suhu -22C"

 1. ini namanya banggang

  http://alziyadnews.com/
  http://direktoribloggermalaysia.blogspot.com/

 2. Wuhuu.teruk2

  http://infoserius.com

 3. Salam. Kami telah memautkan blog yang penuh berinformasi Tuan ke bloglist kami. Harap Tuan juga dapat berkongsi laman UtaraNews.com di list blog Tuan. Terima kasih.

  http://www.utaranews.com/

Leave a reply

Blogged.my