|

Malaika Arora Khan akan menambah keseksian Zee Bollywood Nite di Putrajaya

Malaika Arora Khan, merupakan salah seorang ikon utama India, dijangka akan menjadi tarikan utama di Zee Bollywood Nite 2012 di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya.
Celebriti berusia 38 tahun itu akan berada pada majlis yang akan dianjurkan oleh Saluran Variasi Zee, saluran yang mempopularkan pelbagai drama dan realiti artis, muzik dan tarian dalam perayaan sihir filem Bollywood.
Show Malam Sabtu itu juga akan membabitkan persembahan oleh Sara Khan dan Sujay Rehu dari 'Ram Milaye Jodi, Binny Sharma dari' Dance India Dance ', Vaishnavi dan Ruturaj dari' JPS Sarjana Little 'serta Chellum Abhilasha dari' Superstars Nyanyian SaReGaMaPa '.
Model yang bermula sebagai 1 VJ MTV India kemudiannya menjadi model dan pelakon, menjadi sasaran pelbagai produser untuk mempromosikan filem-filem mereka

"Jangan lepaskan peluang untuk melihat dia bergelek di persembahan sulungnya disini," Star Online memetik dari sumber dalaman penganjur. (ANI)


Share/Bookmark
Posted by Admin Padang Temusu on 9:17 AM. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 comments for "Malaika Arora Khan akan menambah keseksian Zee Bollywood Nite di Putrajaya"

Leave a reply

Blogged.my